Tam adı Jensen Ross Ackles,1 Mart 1978'de Dallas/Texas'ta dogdu.Gençken modellık yaptı,1997 yılında Llyod V. Berkener Hıgh School'dan mezun olduktan sonra dayd of our lives adlı dizide rol aldı.Bu diziden sonra Jensen,James Cameron'un Dark Angel adlı tv serisi için Vancouver'a gitti.2003'te Dawson's Creek adlı dizide C.J rolünü oynadı.2004'te Smallville adlı dizide oynamak için tekrar Vancouver'a geri döndü ve bu dizide Jason Teague adlı karakteri canlandırdı,son olarak 2005 yılında WB'nin yani korku serisi Supernatural'daki Dean Winchester karakteri ile ekranlara geri döndü.


SuperNaturaL DiziSi we ReSimLer :
[url]http://www.main-board.com/diziler/151235-supernatural.html[/url]

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1635
favori
like
share
MiSS-FENER Tarih: 08.02.2009 20:09


Filmografi

1995 - Wishbone - Michael Duss
1996 - 7th Heaven - Halloween #9 kid
1996 - Sweet Valley High - Brad
1996 - Mr. Rhodes - Malcolm
1997 - Cybill - David
1997–2000 - Days of our Lives - Eric Roman Brady
2001 - Blonde - Eddie G
2001–2002 - Dark Angel - Ben/X5-493 and Alec/X5-494
2002–2003 - Dawson's Creek - C.J.
2003 - Still Life (unaired) - Max Morgan
2004 - The Plight of Clownana - Jensen
2004–2005 - Smallville - Jason Teague
2005 - Devour - Jake Gray
2005–present - Supernatural - Dean Winchester
2007 - Ten Inch Hero - Priestly
2009 - My Bloody Valentine - Tom


Jensen Ackles Resimleri