İkizler Burcu Ekim 2008

Son güncelleme: 06.10.2008 05:25
  • İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu Ekim 2008

    İkizler Burcu Ekim Ayı Aşk Yorumu
    Bu ay sosyal ilişkiler, dostluklar ve iş anlaşmaları ön planda olacak. Ayni fikirleri paylaştığınız kişilerle, ortak projeler sergilemeyi amaçlıyorsunuz. Bulunduğunuz grupları, etkileyici konuşmalarınızla ikna edeceksiniz.. Eğer, bekarsanız ve sevgili arıyorsanız; işte size büyük bir fırsat. Tesadüfen tanışacağınız bir kişi ile şimdiden kollarıı sıvayın ve yeni duygularınızın keyfini çıkarın.Venüs ve Mars ne zaman bir araya gelse aşk kıvılcımlarını alevleyerek çakar. Yaşamınızın en hareketli ve hızlı günlerini yaşayacağınızı bilmelisiniz. Merkür'ün geri hareketi eski dostların ve aşkların gündem kazanacağını gösteriyor. Girdiğiniz topluluklarda ön planda olmanın zevkini yaşayacaksınız. Enerjiniz güçlü ve çarpıcı. Kendinize güveniyorsunuz ve karşı cins üzerinde etkilisiniz. 29 Eylülde ilişki evinizde doğan Yeni Ay, kariyeriniz konusunda da, size zarar verebilecek tereddütlü davranışlar içerisinde bulunmanıza neden olabilir. Yeni başlangıçlar sunulurken, eski alışkanlıkları da gözden geçirmelisiniz. Başlatacağınız işin gözünüzü kamaştırmasına izin vermeyerek, sezgilerinizin sizi yanıltacağını düşünmelisiniz.

    İkizler Burcu Ekim Ayı İş Yorumuİş yaşantınızda da çalışma gezegeniniz Mars'ın size vereceği cesaret sayesinde, olayları kendi vizyonunuzdan değerlendirmeyi başarıyorsunuz. Yaşamın biraz da cesaret olduğunu bu dönemde, özgüveninizin size sağladığı avantajları istediğiniz alanda kullanabileceksiniz. Özellikle, sınırlarınızı aşan gücünüzün temposundan başınız dönebilir. Bu ay; size sunulan kozmik yardımlardan istediğiniz gibi yararlanabilirsiniz. , Güneş ve Neptün'le yaptığı olumlu açı, düşüncelerinizi akıcı bir şekilde ifade etmenizi sağlarken, ikna yeteneğinizin etkin olmasını gündeme getirecek ve istekleriniz doğrultusunda uygulamalar yapacaksınız. Fikirlerinizi empoze ederken, kariyerinizle ilgili konularda kararlı ve sabit davranarak düşüncelerinizde geri dönüşler yaşamayacaksınız. Ayrıca Neptün'ün size sunacağı derin iç görü sezgilerinize güvenmenizi sağlayacaktır. Sanatla ilgilenenler, hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını iyi değerlendirecekler. Birlikte çalıştığınız kişilerle hemfikir olarak, uyumlu çalışmalar sarf edeceksiniz. Amaçlarınız doğrultusunda motivasyonunuzu iyileştirecek yolculuklar gündeme gelebilir. Paylaşımlarınız, karşılıklı idealist düşüncelerle daha bir ivme kazanarak, sizi güçlü ve iyi pozisyonlara taşıyabilir.

    İkizler Burcu Ekim Ayı Sağlık Yorumu
    Bu ay 6. evinizde geri giden Merkür sağlık evinize verdiği olumsuz etkilerden korunmak için, kendinizi dinlendirecek ve rahatlatacak zamanlar yaratarak, hobi çalışmaları yapmalısınız. Bu ay; risklere karşı dayanılmaz bir şekilde arzu duyacaksınız. Beraberliklerinizde, ani gelişen kıskançlıklar nedeniyle zor anlar yaşarken, kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Eğlenceyle aranızın iyi olduğu bir dönem fakat, siz; çalışma yaşantınızdaki yoğun temponuzu eğlenirken de aşırıya kaçarak gösterebilirsiniz..
#06.10.2008 05:25 0 0 0