Turkcell Avea Ve Vodafone'da Gizli Numarayı Engelleme

Son güncelleme: 02.01.2009 18:11
  • noimage

    GSM operatörleri tarafından 1 Ocak 2008'den itibaren ''gizli numaradan aranmayı engelleme servisi'' ücretsiz olarak hizmete sunuldu. Ancak, servisten yararlanmak için hattın kullanıcısı tarafından aktif hale getirilmesi gerekiyor. Bu nedenle çok sayıda hat kullanıcısı, halen gizli numaradan aranabiliyor. Servisi aktif hale getirmek için Turkcell ve Avea'da, aranacak numara olarak *253# yazıp, arama tuşuna basmak yeterli oluyor. Servisi iptal etmek için ise #253# yazarak işlemi tekrarlamak gerekiyor. Vodafone'da ise önceden alınmış olan 6 haneli şifre, ardından bir boşluk ve ''GIZLINUMARAYAKAPALI AC'' yazıp, 7048'e kısa mesaj göndermek gerekiyor.

    Servis iptali ise aynı işlem ''GIZLINUMARAYAKAPALI KAPAT'' yazarak yapılıyor. Servis ayrıca, üç GSM operatörünün internet sitelerinde kullanıcı girişi yapılarak veya satış noktalarına başvurularak da aktif hale getirilebiliyor.


    avea gizli no kapama, avea gizli no kapatma, avea gizli noya kapatma, avea gizli numaralara kapatma, avea özel numaralara kapatma, gizli numaralara kapama, telefonu özel numaralara kapatma, turkcell gizli numaralara kapama, turkcell özel numaralara kapama, özel no kapatma, turkcell gizli no kapama, telsim gizli no kapatma, turkcell gizli noya kapatma, turkcell gizli numaralara kapatma, turkcell özel numaralara kapatma, gizli numaralara kapama, telefonu özel numaralara kapatma, turkcell gizli numaralara kapama, turkcell özel numaralara kapama, özel no kapatma, vodofone gizli no kapama, vodofone gizli no kapatma, vodofone gizli noya kapatma, turkcell gizli numaralara kapatma, telsim özel numaralara kapatma, gizli numaralara kapama, telefonu özel numaralara kapatma,
#06.10.2008 13:45 0 0 0
  • teşekkürler netten kapatılıyor demi ?


    netten kapatılmıyormuş telefondan arayınca kapatılıyormuş kendime not :)
#16.10.2008 13:56 0 0 0
  • teşekkür edrim kardeşim
#02.01.2009 18:11 0 0 0