Gereçler:
1/2 paket katı yağ
2 ç.kaşığı un
1 litre süt
1 paket muzlu jole
3 adet muz 1 bardak irmik
bir paket vanilya
3 kaşık nişasta
1 su bardağı toz şeker
Yapılışı:
yağ unla beraber tencerede kavrulur, un pembeleşince 1 litre soğuk süt karıştırılarak ilave edilir, su hafif ısınınca şeker ve irmik ilave edilir,ve karıştırılır. karışımın kaynamasına yakın nişasta vevanilya ilave edilir. karışım kaynatıldıktan sonra bir tepsiye alınır. tatlımızın soğumasını beklerken jölemizi hazırlıyoruz ve muzları ince bir şekilde tepsinin yüzeyin kaplayacak şekilde yerleştiriyoruz. jöleyi paketin üzerindeki tarife göre hazırlayım muzların üzerine döküyoruz. yaklaşık 3 saat buzdolabında bekletiyoruz
Servis Önerileri:
soğuk servis yapılmalı

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1350
favori
like
share
asya_kartal Tarih: 10.02.2007 10:23
sunum için teşekkürler...
sonbahargibi Tarih: 26.11.2006 04:20
ismi çok komik
sennur Tarih: 12.11.2006 02:33
dı çok ilginç geldi, :85:ama tarif güzeldi ellerine sağlık
truvadc Tarih: 12.11.2006 00:33
eline sağlık .. :78: 3 saat bekleyemem ben yaw
DİDEM Tarih: 23.09.2006 01:09
tarifleriniz için teşekkürler :85:
BoardBeLasi Tarih: 19.08.2006 22:06
Ellerine Saglik
Serendipity Tarih: 20.07.2006 11:20
tarif için teşekkürler ellerine saglık
adıda çok ilginç
sakin75 Tarih: 04.07.2006 12:03
teşekkürler eline sağlık
liamsi Tarih: 05.03.2006 01:43
Tarifiniz için teşekkürler,tadanlara afiyet olsun.