[URL=http://imageshack.us]


1943 yılında Bandırma'da dünyaya gelen tiyatro ve sinema sanatçısıdır. 1960 yılında Balıkesir Dübecik Lisesi'ni bitirdi. Aynı yıl girdiği İstanbul Üniversitesi Sinema ve Konservatuvar Bölümünde 4 sene eğitim gördü. İlk filmi 1975 yapımı İşte Hayat'tır. 11 kez Altın Portakal Sinema Ödülü alarak Sinema Tarihine adını kazımıştır.

[URL=http://imageshack.us]

Filmografisi :
Süper Baba Sezon 4 1996 - Oyuncu
Süper Baba Sezon 3 1995 - Oyuncu
Süper Baba Sezon 2 1994 - Oyuncu
Süper Baba Sezon 1 1993 - Oyuncu
Gölge Oyunu 1992 - Oyuncu
Perihan Abla Sezon 2 1987 - Oyuncu
Perihan Abla Sezon 1 1986 - Oyuncu
Şekerpare 1983 - Oyuncu
Tokatçı 1983 - Oyuncu
Yedi Bela Hüsnü 1982 - Oyuncu
Hababam Sınıfı Güle Güle 1981 - Oyuncu
Düşman 1979 - Oyuncu
Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor 1978 - Oyuncu
Gülen Gözler 1977 - Oyuncu
Seyahatname Sezon 1 1977 - Oyuncu
Şabanoğlu Şaban 1977 - Oyuncu
Meraklı Köfteci 1976 - Oyuncu
Aile Şerefi 1976 - Oyuncu
Gel Barışalım 1976 - Oyuncu
Hasip ile Nasip 1976 - Oyuncu
Kapıcılar Kralı 1976 - Oyuncu
Mağlup Edilemeyenler 1976 - Oyuncu



[URL=http://imageshack.us]

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 695
favori
like
share