Kır Evleri

Son güncelleme: 07.10.2008 17:39
  • noimage

    Şehir yaşamının yorucu temposundan sıyrılıp kendinizi doğaya ve onun sunduklarına bırakmak kır evlerine taşınmaktan geçiyor. Tabii bunu yapmak herkes için mümkün olmasa da en azından bu etkiyi evinize taşıyabilirsiniz.

    Bunu gösterebileceğiniz en özel alanlar ise mutfaklardır. Bu tarz mutfakların özelliklerine gelince yemek bölümü mutfağa yakın bir yerde konumlanır ve genellikle yuvarlak masa yerine dikdörtgen masa tercih edilir sandalyeler oturumu rahat olanlar arasından seçilir.

    Büfeler porselen takımlarınızı fincanları kısacası mutfakta kullandığınız aksesuarları sergileme açısından önemlidir ve teknolojik aletler kullanılmaz.

    Dolap rafları ya açık ya da camlıdır. Eğer bazı konfor sağlayıcı aletlerden kopamıyorsanız bunları kamufle etmeli ya da uygun renkte ve modelde seçmelisiniz.

    Ahşap kullanımı bu stilin en belirgin özelliğidir. Eski küpler işleme demir ferforjeler eski cam eşyalar bakırlar porselenler çiçek desenli kumaşlar danteller tamamlayıcı aksesuarlardır.

    Kullanılan malzemeler çoğu zaman ham kullanılmalı ve ahşabın damarları hasırların düğümleri mümkün olduğunca belirgin bırakılmalıdır. Doğanın sunduğu ürünler ağaç dalları çakıl taşları kuru yapraklar bu evlerin mücevherleridir
#07.10.2008 01:51 0 0 0
  • Dogayla iç içe çok güzel oluyor ama kır evlerine gitmek herkez için mümkün olmuyor.
#07.10.2008 17:39 0 0 0