Powernote 90W Adaptör

Son güncelleme: 11.10.2008 16:03
  • Bu şarj aleti her türlü notebook'a uyuyor!

    Test merkezimize gelen Tunçmatik'in evrensel şarj cihazı, dizüstü bilgisayarların birbiryle uyumsuz şarj adaptörlerine farklı bir açıdan yaklaşıyor. Cihazı incelediğimizde ilk gözümüze çarpan, ürünün kaliteli bileşnleri oldu. Gerek kabloları, gerek bağlantı aparatlarının kaliteli olması ürünün genel anlamda kalite çıtasını yukarı çekmeyi başarıyor. Kalite demişken ürünün Avrupa birliğinden CE ve Amerika'dan da FCC onaylı olduğunu belirtmekte fayda var.

    Cihazın en büyük özelliği şüphesiz bütün dizüstü bilgisayarları şarj edebilmesi. Listede yer alan modeller arasında HP, Compaq, Nec, Asus, Toshiba, IBM, Dell, LG, Sony, Fujitsu, Acer ve gateway gibi dünyaca tanınmış markalar var. Fakat bu, cihaz listede olmayan dizüstü bilgisayarlarla uyumsuz anlamına gelmiyor. Zira yaptığımız testte adaptör ile, listede bulunmayan MSI marka son model bir dizüstüyü kolayca şarj edebildik.

    Bunun için yapmanız gereken tek şey dizüstü bilgisayarınızın adaptörünün üzerinde yazan çıkış volt ve amper değerlerine bakmak. Daha sonra bu değere birebir uyan konnektörü ürünün beraberinde gleen listeden seçtikten sonra dizüstünüzü kolayca şarj edebilirsiniz.

    Tunçmatik PowerNote sadece kişisel kullanım için değil, işletmeler için de mükemmel bir çözüm. Örneğin müşterilerinin farklı dizüstü bilgisayarları için şarj hizmeti sunmak isteyen restorantlar bu cihazı rahatça kullanabilirler. Yine iş yerinde kablo kalabalığına son vermek için de tek bir şarj cihazı ile gün içinde birden fazla dizüstü şarj edilebilir.

    SONUÇ: Birçok yerde kullanılabilecek olan Tunçmatik Powernote adaptör şarj sorunlarına son veriyor.
    __________________
#11.10.2008 16:03 0 0 0