4 paket fişek biskrem
1 kutu krem şanti
1 su bardağı süt 2 yumurta
yarım su bardağı şeker
1 paket ülker koyu kakao(75 gr)
1 paket margarin

4 paket biskrem bisküviyi büyük bir borcamın içine elimizle kırıyoruz.(çok küçük olmayacak)Sonra 2 paket toz krem şanti ile 1 bardak sütü çırpıp bisküvilerle karıştırıyoruz ve borcamda düzeltiyoruz.Diğer tarafta 2 yumurta ile şekeri çırpıp içine kakaoyu katıp tekrar çırpın.Sonra erittiğimiz bir paket margarini sıcak sıcak kakaolu karışımın üzerine döküp karıştırın.karıştıra karıştıra soğutun ve borcamdaki pğastanın üzerine dökün.dolapta bir gün bekletin ve soğuyunca üzerine istediğiniz şekilde süsleyip servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 683
favori
like
share
HASRET46 Tarih: 23.10.2008 11:30
Teşekkürler bacım, bencede yapsanda bir dilim yesek...Vesselam!..
zbyd Tarih: 23.10.2008 11:12
ellerinize ve emeğinize sağlık tşk.ler
Sindy Tarih: 17.10.2008 19:20
paylasim icin tesekkurler Nergis hanimcim
SU-PERISI Tarih: 15.10.2008 18:06
Emegine saglık,tarif için teşekkürler Nerqishcigim.
refik Tarih: 15.10.2008 15:10
Ellerine sağlık
kuber Tarih: 15.10.2008 14:41
tarif için teşekkürler
bugulu-gözler Tarih: 15.10.2008 00:30
tesekkürler bacum yapsanda yesek