Artık Dijital Duvar Kağıtları Moda

Son güncelleme: 17.10.2008 23:17
  • Dijital Duvar Kağıtları

    noimage


    Eğer evinizin veya ofisinizin duvarlarını çok beğendiğiniz bir fotoğrafla süslemek istiyorsanız, dijital baskılar imdadınıza koşuyor. Artık dilediğiniz bir fotoğrafı büyütüp duvar kağıdı haline getirebilirsiniz.
    Evinizin duvarlarını bir iki renkle boyama dönemi bitti. Artık çok daha renkli, hareketli ve neşeli duvarlar moda. Bunun da yolu farklı duvar kağıtlarından ve baskılarından geçiyor.
    Yalnız klasik duvar kağıtlarından bahsetmiyoruz. Çünkü eskiden yaptığımız gibi bir duvarı, klasik desende duvar kağıtlarıyla kaplamak geçmişte kaldı. Artık dijital duvar kağıtları ve Eurographics marka duvar çıkartmalarının dönemi başladı.

    noimage

    YENİ TEKNOLOJİ

    Dijital duvar kağıtları aslında daha çok yeni bir teknoloji. Dünya tanıtımı sadece dört ay önce yapıldı. Bu teknolojide, dilediğiniz resim; dijital ortamda özel bir malzemeye basılıyor.
    Hangi resmi seçeceğiniz ise tamamen size kalmış. İsterseniz hazır ürünlerden seçim yapıyor, isterseniz de sizin için özel önem taşıyan yüksek çözünürlükteki bir fotoğrafı seçebiliyorsunuz.
    İstediğiniz ürün, istediğiniz ölçülerde Almanya'da üretilip, size teslim ediliyor. Kumaşsı dokusuyla ve değişik desenleriyle duvarlara bambaşka bir hava veren bu ürünün metrekare fiyatı, 40 Euro'dan başlıyor.

    HER MEKANA UYGUN

    Duvar çıkartmaları ise altı aydır evleri ve ofisleri süslüyor. Bebek odalarından genç odalarına, banyolardan mutfaklara kadar hemen her mekan için uygun olan bu çıkartmaların 100 farklı çeşidi var. Romantik bir ortam yaratmak isteyenler kırmızı kalpli çıkartmayı, araba tutkunları mavi arabalı çıkartmayı tercih edebilir.

    Dijital Duvar Kağıtları, Dijital Duvar Kağıtları resimleri, Dijital Duvar Kağıtları trendi, 2009 Dijital Duvar Kağıtları modası, 2009 ev trendleri, 2009 ev dekoru, , 2009 ev dekoru resimleri,

#17.10.2008 09:52 0 0 0
  • teşekkürler
#17.10.2008 10:59 0 0 0
  • Çok güzel istedigin fotografı duvarında görmek.Paylaşımın için saol.
#17.10.2008 23:17 0 0 0