Begüm Birgören (s. 20 Eylül, 1982) Türk dizi ve sinema filmi oyuncusu.

13 yaşından beri tiyatro ile ilgilenmektedir. Oyunculuğa alaylı olarak başladı. Çocukluğundan beri hayali oyunculuk olan Birgören, Bahçeşehir Üniversitesi Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı mezunudur.

Filmografi

* Mert ile Gert (2008)
* Nokta (2008)
* Karayılan (2007) - Elvan
* Kırık Kanatlar (2006) - Ayşe
* Sen Ne Dilersen (2005) - Genç Eleni
* Seher Vakti (2005) - Melike
* Arapsaçı (2004)
* Mavi Kolye (2004) - Nil
* Pilli Bebek (2003) - Olcay
* Beşibiryerde (2002)

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 497
favori
like
share