Limonlu Uskumru Buğulama

Son güncelleme: 03.11.2008 13:00
  • Malzemeler
    1 kg. uskumru
    1/3 bardak zeytinyağı
    1 adet limon
    Yarım demet maydanoz
    1 baş soğan
    1 defne yaprağı
    Yeteri kadar tuz

    Yemeğin Yapılışı
    Tepsiye alıminyum folyoyu yayın. Soğanları halka halka kesip yerleştirin. Balıkları temizleyip tepsiye yerleştirin. Yemekten 30-40 dakika önce üzerine kıyılmış maydanoz ve tuzu serpin.

    Zeytinyağı, 1 çay bardağı su, defne yaprağı ve limon suyunu koyun. Alüminyum folyo ile üzerini kaplayın. Orta ısılı fırında suyunu buharlaştırmadan 20-25 dakika pişirin. Sıcak olarak servise sunun.
#17.10.2008 18:26 0 0 0
  • Emegine saglık,folyoda ne güzel olur.
#20.10.2008 21:39 0 0 0
  • teşekkür ederim
#03.11.2008 13:00 0 0 0