Header Tab Menü Yapma


Şimdi Aşağıdaki Kodları Kullandığınız StiLdeki İLave CSS Kısmına Yapıştırın.


[CODE]td.tab a:link,td.tab a:visited,td.tab a:active,a.tab,
td.tab2 a:link,td.tab2 a:visited,td.tab2 a:active,a.tab2,a:link.tab2,a:active.tab2,a:visited.tab2{
background:transparent url(images/misc/tab.gif) top right no-repeat;
font:10pt tahoma,sans-serif;
width:76px;
height:20px;
text-align:center;
padding:2px 0 0;
margin:0 1px;
text-decoration:none;
float:right;
position:relative;
top:3px
}
td.tab a:hover,img.tab a:hover,.tab a:hover,a:hover.tab,
td.tab2 a:link,td.tab2 a:visited,td.tab2 a:active,a.tab2,a:link.tab2,a:active.tab2,a:visited.tab2{
background:transparent url(images/misc/tab.gif) bottom right no-repeat
}[/CODE]


Daha Sonra Kullandığınız Stildeki header templatini asagidaki template ile degistirin ancak asagidaki templati kendinize göre uyarlamayi unutmayin.


[CODE]









$vboptions[bbtitle]






Designers
Coders
Eklentiler
Forumlar
Anasayfa






$spacer_open
$_phpinclude_output
$ad_location[ad_header_end][/CODE]

Bu GiFi de imaqes / misc içine atıN.




Demo :


[URL=http://imageshack.us]


[COLOR="royalblue"]aLıntıdır.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 2567
favori
like
share
tripmaker Tarih: 05.03.2012 02:46
Ben yaptım herşey yolunda fakat resimler falan çıkmadı caps daki gibi sadece yazı var
legolass Tarih: 08.10.2009 23:24
olmadı hocamm k bakma ama ... temanın sagı solu kaydııı senı nvegıın gıbı yaptımm
davut_c20 Tarih: 22.09.2009 02:38
hocam sorun cozuldu cok saol..
E-MaSTeR Tarih: 05.09.2009 12:49
[QUOTE=davut_c20]hocam ben yukledım cok guzel oldu ama nasıl ortaların lınklerden bırı temayı tasıyor ??

Temayı Mı Ta$ırıyor ? Kaç MenüLü Denediniz ?
davut_c20 Tarih: 05.09.2009 04:30
hocam ben yukledım cok guzel oldu ama nasıl ortaların lınklerden bırı temayı tasıyor ??
Fabio Tarih: 07.12.2008 17:19
Teşekkürler...
E-MaSTeR Tarih: 23.11.2008 17:27
@ maniac-türk


Siyah Temada Denemedim KeSin Bir Cevap Veremem


Ama Transparan Diye BiLiyorum..
maniac-türk Tarih: 22.11.2008 18:42
siyah temaya uygun olmaz sanırım (: