Gereçler:
Çin tavası (wok)
750 gr. kuşbaşı dana eti
2 ortaboy soğan
3 diş sarımsak
4 adet domates 2 yemekkaşığı zeytinyağı
2 çaykaşığı pul biber
1 çaykaşığı tuz
Yapılışı:
Kızdırılmış çin tavasını (sakın küfür ederek kızdırmayın :)) yağlayın.

Soğan ve sarımsağı beraberce öldürün (fakat silah kullanmayın)

Etleri bu karışıma ekleyin.

sürekli karıştırarak etleri yumuşatın.

Daha sonra rendelenmiş domatesleri ekleyin.

Kırmızı pulbiberi ve tuzuda koyarak kısık ateşte 20 dk. pişirin.

Afiyet Olsun.
Servis Önerileri:
Sıcak servis ediniz.


Püf Noktaları (İnce Ayrıntılar):
Çin tavası haricinde uygulamayınız.

Tavuk göğüs kuşbaşıylada yapılabilir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1096
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 17.05.2006 00:20
Ellerine Saglik
CADIKIZ Tarih: 10.04.2006 11:32
[COLOR=coral]valla cok severim cin yemegini,arada bir takilmak lazim :85:
guzeldir eminim,ellerine saglik
unique Tarih: 09.03.2006 22:16
cinler bu isi bilio
paylasim icin saol
by_ufuk Tarih: 22.02.2006 22:04
Paylaşımın için sağol
refik Tarih: 20.01.2006 09:43
tarifleriniz için teşekkürler
liamsi Tarih: 09.01.2006 00:20
Ellerine,yüreğine sağlık.
masarac Tarih: 28.12.2005 00:27
emekleriniz heba olmasın.Ellerinize sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 16:53
Ellerine saglık teşekkürler afiyet olsun
kelebek kız Tarih: 09.12.2005 16:41
sağoll çin yemekleri çook güzell oluyo bakalımm diyeti nasıl olcakkk