750 giram bifteklik et
2 adet sogan
2 adet domates
2 adet biber
1 kasik salca
yarim bardak aycicek yagi
tuz biber
YAPILISI.....
Biftekilik eti iyice dövün inceltin ve az sivi yag az tuzla etleri karistirip bir teflon tavada bisirin pisen etleri uzun ince fleto dograyip bir kaba koyun baska kapta soganlari yagda kavurun domatesleri soyup dograyin ve katin biberi de dograyip katiktan sonra biraz daha kavurun salcayi ilave edip tuzunu ve biberini koyun bir tasim kaynatip fleto etlerin üstüne sosu dökün ve sicak sicak servis yapin
AFIYET OLSUN......

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1076
favori
like
share
Garip07 Tarih: 22.12.2006 02:01
paylasim icin tessekürler
by_ufuk Tarih: 24.02.2006 00:05
Ellerine sağlık , paylaşımın için de çok sağol
refik Tarih: 11.01.2006 19:20
paylaşımlarınız için teşekkürler
liamsi Tarih: 09.01.2006 10:15
Ellerine ,yüreğine sağlık.Paylaşımın için teşekkürler.
masarac Tarih: 25.12.2005 14:49
ellerine emeklerine sağlık bacım
MyNiceWorld Tarih: 22.12.2005 23:37
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
casper Tarih: 27.11.2005 19:23
teşekkürler nalan
corleoni Tarih: 18.11.2005 16:14
sağol kardes :5:
SU-PERISI Tarih: 07.11.2005 16:29
ellerine sağlık kardeş