BlackBerry Storm 9500

Son güncelleme: 28.05.2009 22:46
  • Vodafone Grubu, Verizon Wireless ve RIM (Research In Motion) yeni BlackBerry Storm modelinin bu sonbaharda Avrupa, Hindistan, Avustralya ve Yeni Zelanda'da Vodafone müşterilerine, ABD'de ise Verizon Wireless müşterilerine özel olarak sunulacağını açıkladı. Hem bireysel hem de kurumsal müşterilerin ihtiyaçlarına cevap vermek üzere tasarlanan akıllı telefon BlackBerry Storm, BlackBerry'nin sahip olduğu iletişim gücünü, global bağlantı ağını ve kişisel kullanımda sağladığı avantajları, dokunmalı arayüzü son derece kullanışlı hale getirerek, yazı yazmada kolaylık sağlayan, devrim yaratacak dokunmatik ekran teknolojisiyle birleştiriyor.

    noimage

    Gerçek bir klavye gibi tepki veren, dünyanın ilk "tıklanabilir" dokunmatik ekranına sahip BlackBerry Storm, aynı anda tek ve çoklu dokunuşları takip ederek etkin olarak dolaşım sağlıyor. Vodafone, Avrupa, Hindistan, Avustralya ve Yeni Zelanda'daki müşterilerine yüksek hızlı üçüncü nesil mobil geniş bant şebekesinin ve dünyanın lider mobil iletişim grubunun gücünü sunacak.

    Vodafone Grubu Global Pazarlamadan Sorumlu CEO Yardımcısı Frank H. Rovekamp, şunları söyledi: "BlackBerry Storm'un gücünü, tüketicilerin ve şirketlerin kullanımına sunmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. İnternette gezinme, müzik dinleme ve video izleme, uydu bağlantısıyla sokak sokak yön bulma, mesajlaşma ve sosyal iletişim ağlarına erişim gibi kabiliyetlerinin kolayca devreye sokulmasını sağlayan benzersiz tıklanabilir dokunmatik ekranının yanında BlackBerry'nin mobil iletişim deneyimi ve piyasadaki saygınlığını da bünyesinde taşıyan BlackBerry Storm, tüketicilerin dünyasına Vodafone tarafından getiriliyor. Vodafone'un yüksek hızlı, güvenilir mobil şebekesi ile çok özel ve heyecan verici bu telefonun buluştuğu bu dönem, Vodafone'lu olmanın en uygun zamanı."

    BlackBerry Storm 9500 cep telefonu özellikleri

    - BlackBerry Internet Service, BlackBerry Unite!, BlackBerry Professional Software ve BlackBerry Enterprise Server desteği.
    - Kullanıcıların Microsoft Word, Excel ve PowerPoint dosyalarını doğrudan ekranda düzenleyebilmelerini sağlayan, hazır yüklenmiş DataViz Documents to Go.
    - Değişken zumlu, otomatik netleştirmeli ve video kaydederken sürekli aydınlatma sağlayan güçlü flaşa sahip 3,2 megapiksellik fotoğraf makinesi.
    - Lokasyon bazlı uygulama ve servisleri destekleyen ve fotoğraflara çekildikleri yerin koordinatlarını ekleyen (tümleşik) uydu bağlantılı yer tespit sistemi (GPS).
    - Cihaz üzerindeki 1 GB'lık hafıza kapasitesine ek olarak 16 GB'a kadar ek hafıza kapasitesi sağlayan microSD/SDHC hafıza kartı yuvası.
    - Tam ekran konumunda filmleri pürüzsüzce gösterebilen, resimleri ve slayt gösterilerini çabucak görüntüye getirebilen ve tüm bir müzik koleksiyonunu kolayca yönetebilen medya oynatıcı. Parça listeleri doğrudan cihaz üzerinde oluşturulabilir. Kablolu kulaklık veya harici hoparlörlerle dinlenecek müzik için "Lounge", "Jazz" ve "Hip Hop" dahil 11 çeşit filtre ayarı bulunan ekolayzır.
    - 3,5 mm'lik stereo kulaklık fişi yuvası, Bluetooth stereo audio profili (A2DP/AVRCP) ve özel maksatlı ses şiddeti kontrol desteği.
    - Köşeleri yuvarlatılmış, ince, zarif, arka yüzü paslanmaz çelikten gövde. Geniş (3,25 inç / 8,3 cm) cam ekranı çerçeveleyen kromaj. 184 ppi'de 480 x 360 olağanüstü çözünürlükle gözü okşayan net, canlı ve aydınlık ekran.
    - Ortamın ışık şiddetini ölçerek ekranın parlaklığını ideal izlemeyi sağlayacak şekilde ayarlayan ışık algılayıcı.
#24.10.2008 23:09 0 0 0


  • Blackberry, iPhone'un tahtına göz diken geniş ve dokunmatik ekranlı yeni modeli BlackBerry storm'u tanıttı.

    Blackberry'nin CDMA ve GSM destekli iki model olarak piyasaya süreceği 9500 Storm serisi, iPhone ve Samsung Omnia ile pazarı paylaşacağa benziyor.

    Storm'un özelliklerine bakacak olursak:

    360 x 480 piksel çözünürlüğünde 65k renkli 3.3" dokunmatik ekran

    Üç bant GSM

    HSDPA ile 3G

    Storm 9500 624 MHz hızında bir işlemciyle güçlendirilmiş

    192 MB RAM

    A-GPS özellikli dahili GPS, Wi-Fi 802.11 a/b/g, 8GB'a kadar destek veren microSD kart yuvası ve 3.5mm kulaklık çıkışı 112.5 x 62.2 x 13.9 mm ebatlarında bir araya geliyor.

    Avrupa'da Vodafone'un dağıtımını yapacağı ürünün Türkiye'ye ne zaman geleceği henüz netleşmedi

    noimage noimage
    noimage noimage
    noimage
#13.02.2009 01:58 0 0 0
  • Konular Birleştirildi..
#18.02.2009 01:07 0 0 0
  • BlackBerry Storm - tıklanabilir dokunmatik ekran cep telefonu
    Dünyanın ilk 'tıklanabilir'' dokunmatik ekranlı akıllı telefonu BlackBerryStorm, bugün Vodafone satış noktalarında tüketicilerle buluşuyor.
    noimage
    Vodafone'a özel tasarlanan 3G uyumlu BlackBerry Storm, yazı yazmada kolaylık sağlayan ve gerçek bir klavye gibi tepki veren dünyanın ilk 'tıklanabilir'' dokunmatik ekranına sahip. Bunu yanında, cihaz, aynı anda tek ve çoklu dokunuşları takip ederek ekranda etkin dolaşım sağlıyor.

    Vodafone BlackBerry kampanyası kapsamında, 'BlackBerry Internet Service'' lisans kullanımını seçip 18 veya 24 ay kullanım süreli alternatiflerden birini tercih eden faturalı bireysel abonelerin, bu ürüne çok özel ödeme seçenekleriyle kavuşacakları duyuruldu.

    1 GB belleği bulunan BlackBerry Storm'a 18 aylık paketle tüm vergiler dahil aylık 89 liraya, 24 aylık paketle ise 75 liraya sahip olmak mümkün...
#25.05.2009 14:39 0 0 0
  • Konular Birleştirildi..
#28.05.2009 22:46 0 0 0