750 giram dana eti (kemiksiz)
500 giram kestane
2 adet domates , bir kasik salca
2 adet sogan ,2 adet havuc
tuz kara biber maydonoz
1 bardak aycicek yagi

YAPILISI.....
etleri kusbasi dogradiktan sonra suyunu cekene kadar yagda kavurun soganlari iri iri dograyin ete ilave edin ve beraber kavurun domatesi soyup dograyin ve karistirin bir bardak sicak su katip 1 saat kadar kaynatin kestaneleri firinda pisirip iclerini cikardiktan sonra parcalayip ete katin 20 dakika kadar kaynatin ve üzerine maydonoz serperek sicak serviz yapin

AFIYET OLSUN......

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 706
favori
like
share
liamsi Tarih: 21.03.2006 01:10
Emeğiniz için sonsuz teşekkürler.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 02:22
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
masarac Tarih: 29.12.2005 02:15
[COLOR=tomato]Paylaşım için teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 17:18
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 13.12.2005 20:19
tarif için teşekkürler eline saglık
dostbildiklerim Tarih: 27.09.2005 15:11
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
DeNiZKiZi Tarih: 27.09.2005 14:27
Ellerine saglik emeklerin icin tesekkurler
PALADAYI Tarih: 24.09.2005 09:45
[COLOR=coral]Ellerine sağlık teşekkürler
salamurayaprak Tarih: 10.05.2005 18:41
saol dostum............ :5: