Kestaneli (Dana Soslu)

Son güncelleme: 21.03.2006 00:10
  • 750 giram dana eti (kemiksiz)
    500 giram kestane
    2 adet domates , bir kasik salca
    2 adet sogan ,2 adet havuc
    tuz kara biber maydonoz
    1 bardak aycicek yagi

    YAPILISI.....
    etleri kusbasi dogradiktan sonra suyunu cekene kadar yagda kavurun soganlari iri iri dograyin ete ilave edin ve beraber kavurun domatesi soyup dograyin ve karistirin bir bardak sicak su katip 1 saat kadar kaynatin kestaneleri firinda pisirip iclerini cikardiktan sonra parcalayip ete katin 20 dakika kadar kaynatin ve üzerine maydonoz serperek sicak serviz yapin

    AFIYET OLSUN......
#13.05.2004 13:24 0 0 0
  • eline saglik berrin bu tatli biseye benziyor sagol tarif icin


    :danke:
#13.05.2004 13:40 0 0 0
  • Sagolasin berrin :oki:
#13.05.2004 13:46 0 0 0
  • ORJINALIN YAZARI ersin27
    eline saglik berrin bu tatli biseye benziyor sagol tarif icin


    :danke:
    afiyet olsun hemso gercekten de güzel :P :oki: :D
#13.05.2004 14:05 0 0 0
  • güzel tsk ler ederim
#10.05.2005 01:07 0 0 0
  • saol dostum............
#10.05.2005 17:41 0 0 0
  • Ellerine sağlık teşekkürler
#24.09.2005 08:45 0 0 0
  • Ellerine saglik emeklerin icin tesekkurler
#27.09.2005 13:27 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 14:11 0 0 0
  • tarif için teşekkürler eline saglık
#13.12.2005 19:19 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 16:18 0 0 0
  • Paylaşım için teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.
#29.12.2005 01:15 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 01:22 0 0 0
  • Emeğiniz için sonsuz teşekkürler.
#21.03.2006 00:10 0 0 0