Kerio WinRoute Firewall 6.5.1 Build 5000

Son güncelleme: 25.10.2008 23:42
  • noimage




    Kerio WinRoute Firewall, kullanım kolaylığı, yüksek güvenlik özellikleri, ve kullanıcı erişim kontrolü konusundaki standartları yükseltmeye devam ediyor. Kurumsal ağlar için temelden tasarlanmış olup, dışardan ve içerden gelebilecek saldırılara ve virüslere karşı tam koruma sağlamanın yanında, web sitelerine de içerikleri doğrultusunda kısıtlamaları otomatik olarak gerçekleştirir.

    Derin incelemeli güvenlik duvarı
    ICSA Laboratuvarları tarafından kurumsal güvenlik duvarları klasmanında tam sertifikasyona sahip olan Kerio Winroute Firewall, detaylı kural tanımlama imkanları ile hem 'stateful' paket incelemesi, hemde ayrıntılı protokol inceleme modülleri sayesinde tüm gelen ve giden internet trafiğinizi denetlemenize olanak tanır. Kurulum esnasında ve daha sonra, kural yaratma sihirbazları sayesinde güvenlik yöneticilerinin işlerini kolayca ve hızlıca yapabilmelerini sağlar. VPN, VPN İstemci & SSL VPN

    Kerio WinRoute Firewall, dahili SSL tabanlı VPN sunucusu ile hem istemciden sunucuya, hemde sunucudan sunucuya sanal ağ bağlantıları tesis etmenizi kolaylaştırır. Bu sayede, merkez ofis ve şube bağlantıları, ve uzaktan çalışan personelinizin kurumsal ağınıza erişimleri, her zaman için yüksek güvenlik ile gerçekleşir. İstemci modülü gerektirmeyen Clientless SSL VPN özelliği sayesinde, uzak kullanıcılar sadece bir internet bağlantısı ve herhangi bir internet gezgini kullanarak, kurumsal ağınızda bulunan kaynaklara güvenli biçimde erişebilir. Daha ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız. Devam...

    Antivirüs korumalı ağ geçiti
    Kerio WinRoute Firewall kurumsal ağınızın ağ geçiti olarak gelen ve giden tüm elektronik posta, web trafiği, ve FTP transferlerinin virüslerden arındırılmasını entegre McAfee Antivirüs modülü ile gerçekleştirir. McAfee modülünün dışında, çeşitli 3. parti anti-virüs yazılımları ile de tam uyumlu olarak çalışabilmektedir. Daha ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız. Devam...

    Sörf Koruması
    Kerio WinRoute Firewall, dahili ISS Orange Web Filter modülü sayesinde, gezilen web sitelerini ve görsel öğeleri 58 ayrı kategoride tasnifleyip, kurumunuzun uygun bulmadığı içerikleri engellemesine olanak tanır. Bu sayede şirketler, eğitim kurumları, ve kamu kurum ve kuruluşları hem yasal yönden sorumluluk gerektiren uygunsuz içeriklerden, hem de çalışanlarının verimliliği yönünden de tedbirli olmanın rahatlığını elde eder. Daha ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız. Devam...

    İçerik Filtreleme
    Kerio WinRoute Firewall, ileri düzey güvenlik özellikleri arasında MP3 müzik bloklama, kendiliğinden açılan gezgin pencereleri ve potansiyel olarak tehlikeli olabilecek programların filtrelenmesi gibi gelişkin imkanlar sağlar. Dahili P2P Eliminator modülü, Kazaa gibi peer-to-peer ağların kullanımı isteğiniz doğrultusunda kısıtlar. Daha ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız. Devam...

    Kullanıcı bazlı erişim yönetimi
    Ağınızdaki her kullanıcı, internet'e erişirken önce Kerio WinRoute Firewall'ın web tabanlı arayüzünden giriş yapmaya mecbur kılınabilir. Böylece, kısıtlamalar kullanıcı bazında, ve ip adresinden bağımsız olarak gerçekleşebilir. Active Directory ortamlarında bu girişler kullanıcı müdahalesi gerektirmeden şeffafça gerçekleşir. Daha ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız. Devam...

    Hızlı İnternet paylaşımı
    ADSL, kablo modem, ISDN, uydu sistemleri, dial-up ve kablosuz internet bağlantılarını sorunsuzca paylaştırabilen Kerio WinRoute Firewall, küçük, orta ve büyük ağlarda randımanlı internet kullanımını sağlar. Kullanıcılar bir internet bağlantısında problem olduğunda, yedek olarak tanımlanmış 'fail-over' bağlantısına otomatik olarak geçirilirler. Daha ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız. Devam...

    VoIP ve UPnP desteği
    Kerio WinRoute Firewall, H.323 ve SIP protokolleri ile tam uyumlu çalıştığından, tüm VoIP trafiğinizi sorunsuzca internete yönlendirirken, VoIP altyapınızın internet üzerinden gelebilecek saldırılara karşı korunmasını sağlar. MSN Messenger gibi UPnP desktekli yazılımların, router ve/veya firewall üzerinde detaylı port ve protokol ayarları gerektirmeden anında çalışabilmelerine olanak tanır. Daha ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız. Devam...

    Kolay yönetim, uyarılar, ve istatistik raporları
    Yönetici konsolu, firewall'dan ayrı ve uzak bilgisayarlara kurulabilmekte, ve firewall ayarlarının her yerden yapılabilmesine olanak tanır. Tüm önemli olaylar, yöneticilere elektronik posta yoluyla otomatik olarak bildirilir. Temiz ve anlaşılır istatistiksel raporlar, ve detaylı loglar sayesinde yöneticiler hızlıca sorunlardan haberdar olup, kullanım alışkanlıklarını tespit etmekte fazla vakit kaybetmezler. Daha ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız.



    ENG

    Kerio WinRoute Firewall™ is a corporate gateway firewall for small and medium-sized businesses. Equipped with VPN server, optional embedded McAfee Anti-Virus, integrated customizable ISS Orange Web Filter, and user-specific Internet access management, Kerio WinRoute Firewall provides a multi-layer architecture for protecting networks, servers and users.
    Kerio WinRoute Firewall sets new standards in versatility, security and user access control. Designed for corporate networks, it defends against external attacks and viruses and can restrict access to websites based on their content.

    * Deep inspection firewall
    Kerio WinRoute Firewall, certified by ICSA Labs in the Corporate Firewall category, includes detailed rule definition to perform stateful inspection and protocol inspection of all outgoing and incoming Internet traffic. A network rules wizard assists in the rapid setup of the firewall.
    * VPN, VPN Client & SSL VPN
    Kerio's built-in SSL-based VPN server works in both client-to-server and server-to-server modes, allowing both branch offices and remote workers to securely connect to the corporate LAN. Clientless SSL VPN allows remote users to connect securely to the corporate network for file sharing from any computer with a browser and Internet connection.
    * Antivirus gateway protection
    Kerio WinRoute Firewall provides optional virus scanning of inbound and outbound email, web traffic, and FTP transfers. In addition to a version with integrated McAfee Anti-Virus, there are several other anti-virus options to choose from.
    * Surf protection
    The integrated (IBM) ISS Orange Web Filter option blocks users from accessing to up to 58 categories of web content, reducing legal liabilities for corporate and educational environments.
    * Content filtering
    Kerio WinRoute Firewall offers a variety of content security features such as MP3 music download blocking, filtering for potentially dangerous executable files or blocking of annoying pop-up windows. The P2P Eliminator automatically detects and blocks peer-to-peer networks such as Kazaa.
    * User-specific access management
    Each user in the network can be required to log in to Kerio WinRoute Firewall before connecting to the Internet. That allows for restrictive security and access policies to be applied based on the specific user, rather than the IP address. Transparent Active Directory support simplifies user account mapping to Windows domains, and an auto-add feature allows for creation of user-specific policies before users authenticate.
    * Fast Internet sharing
    Support for DSL, cable modems, ISDN, satellite, dial-up or wireless Internet allows administrators to deploy Kerio WinRoute Firewall in networks of all sizes and in all locations. Users can share one Internet connection with fail-over to a backup connection. Administrators can use the Bandwidth Limiter to optimize the data throughput for business critical applications.
    * VoIP and UPnP support
    Kerio WinRoute Firewall allows H.323 and SIP protocols to connect through it, eliminating the need to publicly expose the VoIP infrastructure to the Internet. Also, it integrates UPnP technology so that compliant applications such as MSN Messenger run instantly without requiring additional configuration at the firewall.
    * Reporting and administration
    Well-arranged charts and statistics help spot problems and report usage habits. The administration console can be installed remotely to allow secure configuration from anywhere on the network. Every important event is reported to the administrator by email. Well-arranged charts and statistics help spot the problems and usage habits.

    Changes in Version 6.4.1 - December 13, 2007:
    * Connection limit now applied on incoming and outgoing connections separately
    - Fixed bug in POP3 inspector causing certain emails being blocked
    - Fixed engined crash in on-demand dialing if a certain configuration was imported from KWF 6.3
    - Fixed proxy server sometimes not requiring authentication for HTTPS pages
    - Fixed engine was not started automatically after clean installation on Windows Vista
    - Fixed inability to login to the web interface for users without the 'view statistics' right
    - Fixed firewall traffic sometimes being accounted to random hosts
    - Fixed broken configuration of automatic hangup after inactivity (please check your settings after upgrade to 6.4.1)
    - Fixed displaying of national characters in alerts
    - Fixed eTrust plug-in



    Download
#25.10.2008 23:42 0 0 0