Malzemeler

200 gr buğday
5 adet ceviz
10 adet siyah üzüm
1 adet elma
yarım demet tere
yarım demet dereotu
1 fincan tulum peyniri
yarım çay bardağı sıvı yağ
sumak
kırmızı biber
karabiber
nane
tuz

Yapılışı


Buğdayı bir gece önceden ıslatıp haşlayın. Tereyi iri iri, dereotunu ince ince kıyın. Elmayı rendeleyin. Cevizleri parçalayın. Peyniride ezdikten sonra tüm malzemeyi buğdayla karıştırın. Sıvı yağı üzerinde gezdirdikten sonra tüm baharatlarını ekleyip servis yapın..

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 358
favori
like
share
nalus Tarih: 27.10.2008 17:57
Paylaşım için, teşekkürler sindy.
SU-PERISI Tarih: 27.10.2008 17:54
Degişik bir salata,emegine saglık sindy.