Malzemeler

4 adet milföy yaprağı
4 tavuk budu
1 çorba kaşığı salça
1 adet soğan
2 çorba kaşığı sıvı yağ
Kekik
Karabiber
Tuz

Üzeri İçin;

1 yumurta sarısı

Hazırlanışı


Tavuk budlarını, halka şeklinde doğranmış soğanları, karabiber, salça ve kekiği karıştırıp yağ koyduğmuz tavada pişene kadar çevirerek pişirin. Milföylerin üzerine yağ ve salça karışımı sürüp pişen budları üzerine koyup milföyün iki ucunu birleştirin. Diğer üç milföyüde aynı şekilde yapıp fırın tepsisine koyun ve üzerlerine yumurta sarısı sürün. 190 derecelik fırında 25 dk kadar pişirin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 592
favori
like
share
CANÖZÜM Tarih: 20.12.2008 01:18
ellerinize sağlık deniyecem
CANÖZÜM Tarih: 20.12.2008 01:18
ellerinize sağlık deniyecem
Nerqish Tarih: 28.10.2008 22:31
[COLOR="SlateGray"]Eline saglik Sindy hanimcim
SU-PERISI Tarih: 26.10.2008 16:40
Emegine saglık sindycigim, yemesi kadar görüntüsüde çok güzel oluyor.