Fil Kulağı

MALZEMELER
20 kişilik
1 adet rulo katlı hamur (400 gr)
toz şeker
tarçın
un


HAZIRLANIŞI
Rulo hamurunu ikiye bölün. Birini 2 mm inceliğinde açın. Üzerine bolca tozşeker ve tarçın serpin. Hamurun uzun kenarlarından birisinden başlayarak ortasına gelinceye kadar rulo şeklinde sarın. Karşı kenarda da aynı işlemi yapın. İki taraftanda rulo yapılmış hamuru ters çevirip 0.5 cm kalınlığında dilimlere bölün. Kestiğiniz hamuru fırın tepsisine yan yatırıp dizin. Buzdolabında 25 dakika dinlendirin. Önceden ısıtılmış fırında 200 derece de yaklaşık 25 dakika pişirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 472
favori
like
share
Şayeste Tarih: 28.10.2008 09:57
"Rulo katlı hamur" nedir arkadaşlar?

Cahilliğime verin
nalus Tarih: 28.10.2008 01:07
[COLOR="Pink"]Adı gerçekten ilgimi çekti en kısa sürede deneyeceğim...

Emeklerinize sağlık...
SU-PERISI Tarih: 27.10.2008 23:42
Degişik ismi varmış,emegine saglık.