MALZEMELER

iç pilav için :

1 baş soğan
50 gr tereyağı
1 çorba kaşığı kuş üzümü
1 su bardağı pirinç
1 kahve fincanı badem
1 çorba kaşığı fıstık
tuz, karabiber

yemek için :

iki kilo lahana turşusu (veya lahana)
1 baş soğan
150 gr margarin
kırmızı biber
150 gr tereyağ
tuz, karabiber

HAZIRLANIŞI

Önceden hazladığınız iç pilavı ördeğin içine doldurulup dikin.Derince bir tencereye, tereyağ ve margarin koyup, ince doğranmış soğanı hafifçe kavururken, küçük parçalara doğranmış lahana turşularını da ilave edip 15-20 dakika kadar daha kavurun.Ördeği lahanaların ortasına yerleştrin, baharatları ve suyunu ilave edip, 1.5 saat kadar ağır ateşte pişirin.Piştikten sonra bir tepsiye koyup, onbeş dakika fırınladıktan sonra servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 508
favori
like
share
UltrAsLaN-Brky Tarih: 22.02.2009 21:44
Teşekkürler Ellerine sağLık
43tuner Tarih: 30.10.2008 19:05
yapanlarin ellerine saglik tesekkurler..
reactionary Tarih: 30.10.2008 08:23
tesekkurler
Nerqish Tarih: 28.10.2008 22:51
[COLOR="SlateGray"]Eline saglik hayatim ordek eti cok lezzetli pilavla hic yemedim eline saglik.
refik Tarih: 28.10.2008 17:42
güzel tariflerin için teşekkürler