Malzemeler

1 Kilo piliç biftek
1 Paket krema
Yeterince corn flakes
Tuz, karabiber
Garnitür için :
3 Adet kabak
3 Çorba kaşığı süzme yoğurt
2 Çorba kaşığı mayonez
3 Diş sarımsak
Tuz

Hazırlanışı

* Ön hazırlık olarak fırın tepsisini margarin ile yağlayıp, un serpiştirin.
* Piliç bifteklere tuz ve karabiber serpin.
* Kremayı da ilave edip karıştırın.
* Fırın tepsisine biftekleri aralıksız dizin.
* Üzerini örtecek kakdar corn flakes serperek, fırında biftekleri pişirin.
* Püre için kabakları soyup, küp küp doğrayın.
* Üzerini hafifçe örtecek kadar su ilave edip, kabaklar yumuşayana dek pişirin.
* Kabakların suyunu süzüp, püre olana dek ezin.
* Tuzu, mayonezi ve sarımsaklı yoğurdu ekleyip karıştırın.
* Piliç bifteklerini hazırladığınız garnitürle birlikte servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 618
favori
like
share
NaZ Tarih: 22.03.2009 01:52
Bunu bende yapiyorum ama terbiyesine soya sosu, kirmizi pul biber, sambal gibi seylerde ekliyorum.

ellerine saglik abla
COCO Tarih: 20.03.2009 10:40
Sağol nergish.:3: