Malzemeler

4 Adet kalem kuzu pirzola
1 Adet patlıcan
Yarım çay bardağı süt
1 Tatlı kaşığı un
1 Yemek kaşığı kaşar peyniri rendesi
1 Yemek kaşığı tereyağı
Yarım adet domates
1 Adet sivri biber
1 Dal maydanoz

Hazırlanışı

* Pirzolaları ızgara veya teflon tavada kızartın.
* Patlıcanı közleyin, kabuğunu soyup iyice ezerek soğumaya bırakın.
* Tereyağını kızdırıp unu kavurun.
* Patlıcanları ilave edip iyice karıştırın.
* Kaşar peyniri rendesini ve sütü ekleyip karışımı bir taşım kaynatın.
* Servis tabağına hazırladığınız beğendeyi yayıp üzerine pirzolaları dizin.
* Közlenmiş domates ve biberle birlikte sıcak olarak servis yapın.

Beğeniler: 2
Favoriler: 1
İzlenmeler: 394
favori
like
share
nalus Tarih: 11.11.2008 23:19
[COLOR="Pink"]Değişik bir tarif ellerinize sağlık.