Rüyada Kalp Görmek

Son güncelleme: 30.10.2008 23:56
  • Rüyada Kalp Görmek
    Rüyada Kalp Görmek Neye Yorumlanır
    Rüyada Kalp Görmek Neye İşarettir


    Bakınız; Kalp.

    Cesaret, akıl, el açıklığına ve adalete yorumlanır. Kalbinde bir korku ve endişe olduğunu hissetmek, rüyayı görenin doğru yola geleceğine yorumlanır. Kalbinde ağrı bulunması, o kimsenin yakın zamanda bir kötülük yapacağına; kalbinde hastalık hissetmesi, münafık bir kimse olduğuna yorumlanır.

    Kalbinizin ağrıdığını veya sorun yarattığını gördüyseniz, zarara uğrayacağınız anlamına gelir. Kalp, hastalığın ve enerji kaybının işaretidir.

    Kanayan kalp ve hayvan kanı iyi sayılmaz. Ama temiz insan kalbi çok iyidir.

    Rüyada kalp görmek, adamin kahramanligina. emir vermesin , oyun oynamasan, cesaretine, akilli, zekî, cömert ve müsamahakar olduguna. ahlak, tabiat ve adetine isarettir. Bir kimse rüyada kalbinde korku bulundugunu görse, o kimsenin hakka uymasina ve dogru yolu bulmasina isarettir. Kalb, vücudun meliki, din. dünya, gizli ve asikar yönleriyle vücudu koruyan, vücut için lüzumlu tedbirleri alan ve vücudun sir yendir. Bundan dolayi rüyada kalb de iyilik ve kötülükten görülen seyin miktarinca tabiri vücuda aittir. Bir kimse rüyada kalbinin kaminda çiktigini görse, o kimsenin dini güzel olur. Bazi tabirciler; kalpler, kadinlarla tabir edilir, dediler. Rüyada kalbinin parçalandigini gören kimse, hasta ise hastaligindan ve sikintilarindan kurtulur. Kalb, rüya sahibinin hanimina isarettir. Kalb insanin dini ve zekasidir. Bundan dolayi bir kimse kalbinde göz bulundugunu görse, o kimsenin, akil, zeka ve anlayisina. dindarligina ve güzel sekilde konustuguna isarettir. Bir kimse rüyada kalbinin kamindan kaçirildigini görse, ariz olacak bir korkudan dolayi kalbinin perisan veya aklinin gidecegine ya da dininin bozulacagina isarettir. Kalbinin karardigini veya perdelendigine, hakikati anlayamadigina ve gözleriyle hak yolunu görmedigine isarettir. Rüyada kalbinin parçalandigini gören kimse, korku, zühd ve takva sahibi ise, o kimsenin Cenab-i Hakka olan kalbi rabitasinin devam ettigine ve Allah (C.C.)dan korku üzere bulunmasindan dolayi onun Allaha olan baglilik ve rabitasina hiç bir seyin manî olmayacagina isarettir. Bir kimse kalbinde bir hastalik bulundugunu görse, o kimsenin münafik olduguna isarettir.

    Rüyada kalbinizin çok fazla attığını görmek; aşık olacağınıza, kalp çarpması ile uyanmak; bir doktorun sizi tedavi etmesi gerektiğine, kalbinizin çalındığını görmek; başınıza kötü bir olayın geleceğine yada aklınızı yitireceğinize işarettir.

#30.10.2008 23:56 0 0 0