Son sözü Gerrard söyledi

Son güncelleme: 05.11.2008 07:55
  • Son sözü Gerrard söyledi

    Anfield Road muhteşem bir maça ev sahipliği yaptı. Sahasında Atletico Madrid'i ağırlayan Liverpool 1 puana sevinmek zorunda kaldı.
    noimage
    Son dakikada kazandığı penaltı golüyle beraberliği yakalayan Liverpool'da golü atan isim ise Steven Gerrard'dı. Maç boyunca etten bir duvar ören ve müthiş bir mücadele örneği sergileyen Atletico Madridli futbolcular ise bu golden sonra adeta yıkıldılar. Maç 1-1 sona ererken puanlar yine paylaşıldı. Karşılaşmanın ilk yarısında bariz bir Liverpool üstünlüğü vardı. Atletico Madrid kalesini abluka altına alan ve önemli fırsatları değerlendiremeyen İngiliz ekibine soğuk duş 37.dakikada geldi. Maçın başından bu yana kontraatağı kovalayan Atletico Madrid kaptan Maxi Rodriguez'in ayağından bulduğu golle soyunma odasına mutlu gitti.

    İkinci yarıda da her iki takım önemli gol atakları bulsa da bunları değerlendiremedi. Maç tam bitecek denirken ceza sahası içinde yaşanan bir pozisyonda hakem penaltı noktasını gösterdi ve topun başına geçen kaptan gemisini kurtardı. Maç 1-1 sona erdi. Bu skorla iki ekip de 8 puana yükseldiler.
#05.11.2008 07:55 0 0 0