[URL=http://imageshack.us]

MALZEMELER
2 Su Bardağı Süzme Yoğurt
4 Çuha Biber
1 Demet Roka
3 Çorba Kaşığı Tereyağı
2 Diş Sarmısak
Tuz


YAPILIŞI

Biberleri yağda kızarttıktan sonra kabuklarını soyup ince kıyın.Rokayı da aynı yağda hafifçe çevirip ince kıyın.
Roka ve biberi 1 çorba kaşığı tereyağında soteleyin.Dövdüğünüz sarmısağı yoğurda ilave edin.Tuzu ve sotelediğiniz yeşillikleri de yoğurda ekleyerek karıştırın.
Kalan 1 çorba kaşığı tereyağını eriterek hazırladığınız karışımın üzerine dökerek servis yapın.


Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 336
favori
like
share
merbur Tarih: 10.11.2008 14:03
Teşekkürler
Nerqish Tarih: 08.11.2008 13:10
Eline saglik hayatim ben isimleri hic bilemiyorum bu tur soguk mezelerin
KaRaKıZ Tarih: 05.11.2008 17:24
abla denicem sağol