Cenk Esener

Son güncelleme: 06.11.2008 01:38
  • Cenk Esener 1970 Eskişehir doğumludur. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Doğu Akdeniz Üniversitesinde Ekonomi Yüksek Lisans eğitimini tamamlayarak Türkiye'ye dönmüş ve bankacılık hayatına Demirbank'ta Management Trainee olarak başlamıştır.

    noimage

    Şu anda Citibank'ta Nakit Yönetimi ve Dış Ticaret Finansmanı departmanında yönetici olarak çalışmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır. İş hayatından kalan sürede Yamaç Paraşütü ile mesafe uçuşları yapmakta ve Motosiklet Yarışlarına katılmaktadır.

    Motosiklet Yarışlarına Aroma Yarış Takımı üyesi olarak Supersport C klasmanında katılmaktadır.

    Mekanik Sporlar hırs, beceri, disiplin, zaman ve maddi destek gerektirir. Motosiklet Camiasında sporcuya verilen destek hem sponsorlar tarafında maddi açıdan, hem de seyircinin sağladığı manevi destek açısından ne yazık ki çok kısıtlıdır.

    2005 yılı sonunda kurulan Aroma Yarış Takımı, ana sponsoru olan Aroma'nın desteğiyle çalışmalarını İzmir ve İzmit Yarış Pistlerinde sürdürmektedir. Takım pilotları olan Burak Albayrak (A Grubu), Eray Ürkmez (B Grubu) ve Cenk Esener 2006 sezonu boyunca Suzuki Gsxr-600 ile yarışacaklardır.

    Kısa vadede sadece motosiklet satıp kar etmenin ötesinde sektörel gelişimin en büyük destekçilerinden birisi olan Korlas Otomotiv San. ve Tic.Ltd.Şti Aroma Yarış Takımının da destekçilerindendir.

    Korlas Otomotiv Türkiye'nin en büyük Suzuki Motosiklet bayisi olmasının yanı sıra Akrapovic Egzost Sistemleri, Suomy Kask ve kıyafetlerinin, Pirelli Lastüklerinin, Spyke Motosiklet Tulum ve Kıyafetlerinin, Motorex Yağ ve Temizlik ürünlerinin de bayiidir.
#06.11.2008 01:38 0 0 0