Mobilya Sektörünün Öncüsü İstikbal

Son güncelleme: 07.11.2008 09:53
  • noimage

    Mobilya sektörünün öncüsü İstikbal, dekorasyon modasına yön veren tasarımlarına bir yenisini daha "Delta Yatak Odası Takımı" ile ekliyor. Fonksiyonel kullanımının yanı sıra birbirine uyumlu renkleri ile dikkat çeken Delta Yatak Odası Takımı, modern bir yatak odasının tüm detaylarını barındırıyor.

    Mobilya sektörünün öncüsü İstikbal, yeni tasarımı Delta ile yatak odalarında farklı bir atmosfer yaratıyor. Modern ve zarif tasarımı ile farklı büyüklüklerdeki odalara kolayca uyum sağlayabilen Delta Yatak Odası, kullanım kolaylıkları ile dekorasyonda son trendleri evlere taşıyor.

    Ergonomik özellikleri ile dikkat çeken "Delta Yatak Odası Takımı" geniş dört ve beş kapılı veya sürgülü gardırop alternatifleri, zarif tuvalet masası ve aynası, komodini ve pufu ile bir yatak odasında ihtiyaç duyulabilecek tüm ürünleri bir arada sunuyor. Kullanışlı, geniş ve çok bölümlü gardırobu ve tuvalet masası yatak odalarında kullanılan tüm eşyaları belli bir estetik ile yerleştirebilmek için uygun bölümler oluşturuyor.

    Yıllarca keyifle kullanılabilecek modern bir yatak odasının tüm detaylarını bünyesinde barındıran Delta, iki farklı alternatifte renk seçeneğini tüketici ile buluşturuyor. Koyu ve açık iki farklı renkte tasarlanan Delta, modelinde kullanılan aynalar ve üzerindeki yatay çizgiler ile farklı bir hava yaratıyor. Açık renk alternatifinde kullanılan desenli folyo uygulaması ise modele estetik bir görünüm kazandırıyor.

    İstikbal kalitesi ve güvencesi ile yaşadığı mekanda modern yaklaşımlar sergilemek isteyenler için tasarlanan Delta Yatak Odası Takımı, Türkiye genelinde binin üzerindeki İstikbal bayinde tüketicilerin beğenisine sunuluyor.
#06.11.2008 22:34 0 0 0
  • İstikbalin ürünleri saglam ve güzel oluyor.
#07.11.2008 09:53 0 0 0