Lolita manken oyuncu oldu

Son güncelleme: 23.12.2022 12:58
  • Lolita manken Pelin Sönmez bir TV dizisinde rol kaparak şöhretin kapısını araladı Albüm çalışmasını 'Bana ihanet ettiler' diyerek imha etti!

    'Çıtır uzmanı' Hıncal Uluç'un, Ece Gürsel'den sonraki 'sweetheart'ı Pelin Sönmez... 19 yaşındaki güzel oyuncu 'Tek Yön' adlı albümünü 'çöpe atıp,' Akasya Durağı dizisiyle bir anda popüler oldu. İnternette adına fan kulüpler kurulan Sönmez, bu ayki Maxim'e birbirinden ilginç açıklamalar yaptı:

    Şarkı söylemek, sahnede olmak mükemmel bir haz. Ama işin albüm kısmında işler tam istediğim gibi gitmedi. Çünkü kendimi bu albümde ihanete uğramış gibi hissettim. Şirketimle yaşadığım birtakım sorunlar yüzünden bu projeye nokta koymak zorunda kaldım. Şu an sadece oyunculuğa kanalize oldum.

    Hıncal Uluç gibi bir otoriteden daha önce hiç tanışmadığınız halde yaptığınız işle ve kendinizle alâkalı övgü dolu sözler almak üniversite sınavından tavan puanı almak kadar heyecan verici bir şeydi. Kendimi yanlız hisettiğim ve ikileme düştüğüm zaman aklıma gelen ilk isim Hıncal Uluç olur.
#08.11.2008 13:46 1 0 0
  • Paylaşım için Teşekkürler Ellerine Sağlık Emeğinize Sağlık
#23.12.2022 12:58 0 0 0