İçindekiler

* 200 gram kıyma
* 1 adet havuç
* 1 adet patates
* 1 adet kuru soğan
* 3 yemek kaşığı galeta unu
* 1/2 çay kaşığı yenibahar
* zeytinyağı
* karabiber
* tuz

Hazırlanışı

1. Bütün sebzeler soyulup, bir arada mutfak robotundan geçirilir.
2. Kıyma, galeta unu ve baharatlarla sebzeler bir arada yoğurulur.
3. Bir tepsi yağlanıp, köfte hamuru içine serilir.
4. Köftenin üzerine de yağ sürülür.
5. Önceden 200 dereceye ısıtılmış fırında 20 dakika pişirilip, dilimlenerek servis edilir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 381
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 08.11.2008 18:12
Çok nefis görünüyor,eline saglık Nerqishcim.