halleyli tatlı

Malzemeler

1 adet 10lu pakette Halley

2 poşet kremşanti

yarım poşet çikolata sosu

2 su bardağı süt

fındık

çekilmiş antep fıstığı



Halleyleri küp küp doğruyoruz





1 bardak sütle hazırladığımız şantinin içine doğradığımız halleyleri karıştırıyoruz





Elde ettiğimiz karışımı servis tabağına alıyoruz.







Sosu Hazırlamak İçin:



1 bardaktan biraz fazla sütü yarım paket çikolata sosuna karıştırıp kısık ateşte 5 dakika karıştırıyoruz




Çikolata sosumuzu halleyli karışımın üstüne döküyoruz





Üstünü rendelenmiş fındık ve çekilmiş antep fıstığıyla süslüyoruz..









Ve pastamızı buzdolabında bir kaç saat dinlendirdikte n sonra afiyetle yiyoruz


-ALINTIDIR-

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 2153
favori
like
share
Şayeste Tarih: 12.11.2008 19:22
teşekkür ederim..
SU-PERISI Tarih: 12.11.2008 12:50
Emegine saglık pratik ve güzel bir tarif.