halleyli tatlı
Malzemeler
1 adet 10lu pakette Halley
2 poşet kremşanti
yarım poşet çikolata sosu
2 su bardağı süt
fındık
çekilmiş antep fıstığı
Halleyleri küp küp doğruyoruz
1 bardak sütle hazırladığımız şantinin içine doğradığımız halleyleri karıştırıyoruz
Elde ettiğimiz karışımı servis tabağına alıyoruz.
Sosu Hazırlamak İçin:
1 bardaktan biraz fazla sütü yarım paket çikolata sosuna karıştırıp kısık ateşte 5 dakika karıştırıyoruz
Çikolata sosumuzu halleyli karışımın üstüne döküyoruz
Üstünü rendelenmiş fındık ve çekilmiş antep fıstığıyla süslüyoruz..
Ve pastamızı buzdolabında bir kaç saat dinlendirdikte n sonra afiyetle yiyoruz
-ALINTIDIR-