Balkabaklı Cevizli Pasta



Malzemeler:
1.5 kg.balkabağı
1.5 su b.toz şeker
1 su b.ceviz
1 p.petibör bisküvi

Üzeri için:
1 poşet toz şanti
1 su b.süt

Hazırlanışı:
Balkabaklarını haşlayın. Daha sonra ezin. Üzerine toz şekeri ekleyerek ezmeye devam edin. Suyunu çekene kadar karıştırıp şekeri yedirin. Daha sonra balkabağının altını kapatın.
Petibör bisküvileri kalıbın altına yerleştirin. Üzerine harcın bir kısmını koyun, ceviz serpin. Daha sonra tekrar bisküvileri
dizin. Böylelikle 3 katlı pasta olacak şekilde işlemi tekrarlayın. Balkabaklı pasta soğuyunca üzerini krem şanti, ceviz ve
saçma çikolata ile süsleyin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 515
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 14.11.2008 11:30
Çok nefis görünüyor,emegine saglık.