The Spirit

Son güncelleme: 15.11.2008 01:00
  • The Spirit (2008)


    Vizyon Tarihi: Henüz Belli Değil

    Oyuncular: Gabriel Macht,Scarlett Johansson,Samuel L. Jackson
    Eva Mendes,Jaime King,Eric Balfour,Paz Vega,Stana Katic

    Yönetmen: Frank Miller

    Senaryo: Will Eisner, Frank Miller

    Müzik: David Newman

    Görüntü Yönetmeni: Bill Pope

    Tür: Aksiyon, Dram

    Yapım: ABD 2008 74 dakika (Renkli)

    Dil: İngilizce


    The Spirit Will Eisner'in yarattığı bir çizgi roman karakteri. Bu çizgi romanı beyazperdeye uyarlayan ve yöneten Sincity, 300, Electra gibi fantastik filmleri sinemalara taşıyan Frank Miller. Ekstra olarak The Spirit Frank Miller'ın tek başına olan ilk yönetmenlik denemesi. Daha önce Robert Rodriguez ile Sincity'de çalışmışlardı. The Spirit çizgi romanı daha önce de 1987 yılında tv filmi olarak uyarlanmıştı.

    Amerika'da 2008′in son haftası gösterime girecek filmin başrollerinde de herkesin beğendiği oyuncular var. Spirit rolünde Gabriel Macht, Octobus rolünde Samuel Jackson, Silken Floss rolünde Scarlett Johansson, Sand Saref rolünde Eva Mendes, Lorelei Rox rolünde Jaime King, Plaster of Paris rolünde Paz Vega oynuyor.

    Ana karakter The spirit suça karşı savaşan maskeli bir kahramandır. Film Danny Colt adlı çaylak polisin "the spirit" olarak şehre dönüşü ve suçla savaşını konu ediniyor. Hikayeden ziyade izleyecilerin bu frank miller filminden beklentisi "atmosfer" , "görsellik" ve "oyunculuk" olacaktır.


    noimage

    noimage

    noimage
#15.11.2008 01:00 0 0 0