Hmm. Anladim. Tesekkur ederim.:3:

Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 17763
favori
like
share
PaylasiM-User Tarih: 06.02.2009 17:01
3 bardağa 3 bardak en uygunu
SuRMeLi Tarih: 11.01.2009 15:28
Hmm. Anladim. Tesekkur ederim.:3:
Şayeste Tarih: 11.01.2009 15:22
[COLOR="PaleGreen"]Canım aslında tek bir tarif vermek doğru olmaz.. Çünkü bazı tatlılar için koyu bazıları içinse daha akışkan şerbet olması gerekebilir..
Ama ben ölçü kullananlardan değilim.. Yaklaşık 3 bardak kadar şekeri tencereye alırım ve 1 parmak üstüne gelecek kadar su koyarım.. Kaynayınca da 1-2 damla limon suyu.. Tamamdır
ilknur42 Tarih: 07.12.2008 12:21
Şekerlenmemesi için hem limon sıkmalı hemde fazla kaynatmamalısınız
princessofdarkness Tarih: 28.11.2008 22:19
ben de 3 bardağa 3 bardak koyuyorum :/
NaZ Tarih: 15.11.2008 14:27
Ben 3 su bardagi seker'e 4 su bardagi su koyuyorum, kaynadiktan sonra altini kapatmaya yakin bir kaç damla limon damlatiyorum.