Vişneli İrmik Tatlısı

Son güncelleme: 17.11.2008 18:52
  • Malzemeler:
    4 su b. süt
    1 su b. irmik
    1.5 su b. tozşeker
    1 su b. krema
    1 p. vanilya
    1 kase vişne


    Hazırlanışı:
    Tencereye 4 su bardağı sütü alın.Üzerine 1 su bardağı irmik,1.5 su bardağı toz şeker ,1 paket vanilya ilave edip pişirin.Krema koyulaşınca şekersiz kremayı ekleyip bir taşım kaynatın.


    Kaselere vişneleri paylaştırın.Üzerine irmikli muhallebiyi döküp bir gece buzdolabında soğuduktan sonra ters çevirerek servis edin.

#16.11.2008 18:57 0 0 0
  • paylasim yapan ellerinize saglik
#17.11.2008 18:52 0 0 0