Malzemeler:
500 gr. düve döş eti
500 gr. düve kol eti
pide
domates
biber


Hazırlanışı:

Düve eti ve döş etinden elde edilmiş kıyma,sevilen baharatlar ve tuz ile köfte harcı hazırlanır. Birgece buzdolabında dinlendirilir. Ertesi gün tekrar makinadan çekilip köfte şekli verilir. Teflon tavada az sıvıyağda pişirilir.daha sonra domates ve biberler iri doğranarak tavada sotelenir.köfteler tırnak pide, sotelenmiş domates ve biberle servis yapılır.

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 655
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 28.11.2008 00:08
Güzel tarifin için teşekkürler.
TÜRKOĞLU Tarih: 17.11.2008 22:05
:72: Düve 1 yaşında inekçik :80: döş etide baldırı :72:

paylaşımın için teşekkürler Miss-Fener memleketimin yemeğini burda görmek güzel :78:
GS2004 Tarih: 17.11.2008 21:30
Düve eti ve döş etinden ne ya???:67::20:
gs_ua_1905 Tarih: 17.11.2008 20:24
saol ya annemede gerekti