Malzeme:
1 kg kayısı
1kg tozşeker
2 su b.su
1 limon suyu
1 çay b. badem veya kayısı çekirdeği

Hazırlanışı:

Kayısıları ortadan ikiye bölüp çekirdeklerinden ayırın. Tencereye tozşeker ve suyu alıp şerbet gibi kaynatın. İçine kayısıları ekleyin. Kıvam alana kadar pişirin. En son limon suyunu ve kayısı çekirdeklerini ekleyin. Sıcak, sıcak kavanozlara doldurun.

Ağzını kapatın. Ekmeklere sürülebilir kıvamda nefis bir reçel oldu. kayısı reçeli yapmanın tam zamanı.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 593
favori
like
share
PaylasiM-User Tarih: 06.02.2009 17:21
Güzel Paylasim Ellerine Sağlık
AYIŞIĞI Tarih: 15.01.2009 18:25
ellerine sağlık serapcığım
COCO Tarih: 06.12.2008 22:10
Sag ol serap cok severim.