Sony Ericsson W705

Son güncelleme: 17.11.2008 00:57
  • Sony Ericsson'un yeni modeli Sony Ericsson W705 walkman telefon gelişmiş kablosuz bağlantı fonksiyonu ile firmanın sınıfında en iyi olan ses deneyimini bir arada sunuyor. Sony Ericsson W705 Walkman telefon ve Wireless Home Audio System (Kablosuz Ev Ses Sistemi) ana sponsorlarından birinin yine Sony Ericsson'un olduğu MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde tanıtıldı. En son mobil ürünleri Sony Ericsson'un gelişmiş mobil eğlenceyi müşterilerine sunma kararlılığının altını çiziyor. Sony Ericsson W705 cep telefonunda, kullanıcıların bir internet tarayıcıya gerek duymadan online müzik, tema, duvar kağıdı, melodiler ve pek çok ücretsiz içerik indirebilmelerine olanak tanıyan PlayNow özelliği de bulunuyor.

    noimage

    Kullanıcılar Sony Ericsson W705 cep telefonunun Wi-Fi özelliği ile geniş bant ağlara bağlanarak şarkılara ve YouTube video görüntülerine ulaşabiliyorlar veya yeni ve şık Sony Ericsson MBS-900 kablosuz hoparlörü Bluetooth bağlantı ile kullanabiliyorlar. Clear Bass, Clear Stereo ve kulaklıklarla Sony Ericsson W705 cep telefonu kristal berraklığında dinamik, zengin ve doğal bir ses kalitesi sunuyor.

    Pazar lideri mobil müzik ürünleriyle 2008 yılında ulaştıkları seviyeden gurur duyduklarını ifade eden Sony Ericsson küresel Müzik Pazarlama Başkanı Ben Padley sözlerine şöyle devam ediyor: "Çok özel tasarım çizgileriyle sınıfındaki en iyi ses kalitesini; ister web siteleri ve ister PlayNow aracılığıyla sunulan dijital içeriğe süper hızlı erişim olanağı ile bir araya getirerek günümüzün özellik açısından en zengin müzik deneyimi kullanıcılarımıza sunuyoruz."

    noimage


    Sony Ericsson W705 walkman cep telefonu Almanya'da yapılan bir teste göre "en iyi ses deneyimi" sunan model ödülüne layık görülen Sony Ericsson W980 walkman telefon ile eşdeğer kalitede ses sunuyor. Sony Ericsson W705 cep telefonunda şarkı tanıma uygulaması TrackID, kullanıcının moduna uygun seçimler yapan SensMe ve telefon sahibinin elinin hafif bir hareketi ile şarkı değiştirmeye olanak tanıyan Shake Control gibi popüler walkman telefon özellikleri bulunuyor.


    Sony-Ericsson W705 walkman telefon sadece bir müzik telefonu olmanın çok ötesine geçiyor. Gövdesinde kullanılan metal malzemeden detaylar ve geniş ekran ile kayar kapaklı yapı profesyonel bir görünüm sergiliyor. Telefonun 3.2 megapiksel çözünürlüklü dijital kamerası ile fotoğraflar çekebiliyor ve bu fotoğrafları Wi-Fi bağlantıyı kullanarak sosyal iletişim ağlarına yükleyebiliyorsunuz. Ayrıca ziyaret ettiğiniz internet sayfalarını telefonu ekranında ister yatay ve ister dikey olarak izleyebilmeniz de mümkün.

    Sony Ericsson W705 fiyat & piyasaya çıkış tarihi

    Sony Ericsson W705 ve Orange kullanıcıların özel olan versiyonu Sony Ericsson W705u walkman cep telefonları GSM / GPRS / EDGE 850 / 900 / 1800 / 1900 ve UMTS / HSPA 900 / 2100 desteğine sahipler. Sony Ericsson W705 cep telefonu 2009 yılının ilk çeyreğinde gümüş ve kırmızı renk seçenekleriyle piyasalara sunulacak. Wireless Home Audio System (Kablosuz Ev Ses sistemi) de 2009'un ilk çeyreğinde kullanıcıların beğenisine sunulacak.
#17.11.2008 00:57 0 0 0