Malzemeler:
1 soğan
300gr kırmızı et
3 havuç
2 su b. pirinç
1 çorba k. tereyağı
sıvıyağ
tuz, karabiber
su


Hazırlanışı:

Tencereye sıvıyağ ve tereyağını alın.Üzerine 300 gr küp kesilmiş kuzu etlerini alın.Etler suyunu çekince üzerine küp kesilmiş soğanı ve jülyen kesilmiş havuçları ilave edip kavurun.Daha sonra üzerine 2 su bardağı pirinci ilave edip.Pirincin üzerine tuz,karabiber ve su ilave edin.

Tencerede en altta etler,üzerinde sebzeler ,üzerinede pirinç olacak şekilde pişirin.Pilav piştikten sonra servis tabağına ters çevirip Özbek pilavını servis edin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 341
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 02.12.2008 00:15
Emegine saglık MİSS-FENER.
nalus Tarih: 22.11.2008 16:06
[COLOR="Pink"]Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor.
tazman_ank Tarih: 18.11.2008 10:16
Ellerinize sağlık güzel olacak galiba deniyorum...