Malzeme:
1 su bardağı düğü (Buğday)
1 miktar tuz, 1 çay bardağı zeytinyağ
2 adet domates rendesi
4 adet sivri biber (ince kıyılmış)
1 adet yumurta
4 su bardağı su
1 çorba kaşığı un, üzerine maydonoz

Hazırlanışı:

Düğü, tuz ve un hamur yapılır. Fındıktan biraz ufak elde yuvarlanır. Yağda kıyılmış biberler hafif kavrulur daha sonra domates rendesi ilave edilir, biraz çevrildikten sonra 1 yumurta kırılır ve karıştırılır ve üzerine kaynar su ilave edilir. Kaynayan suya hazırladığımız humurlar salınır. 10 dk. beraber pişirilir ve servise sunulur

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 578
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 18.11.2008 09:45
Kıymasız hiç denememiştim,paylaşımın için teşekkürler.