Malzemeler :
� 200 g milföy hamuru
� 250 g beyaz peynir
� 4 yumurta sarısı
� 1 kaşık ince kıyılmış maydanoz
� 1 soğan (rendelenmiş)
� Tuz ve karabiber

hazırlanışı:

Peyniri çatalla ezin. Yumurta sarısı, maydanoz ve soğan rendesiyle karıştırın. Tuz ve karabiberi ekleyin. Milföy hamurunu 3 mm kalınlığında açın ve 7 cm çapında yuvarlak parçalar halinde kesin. Kenarlarını nemlendirin. Her bir yuvarlağın ortasına bir kaşık peynir karışımı koyun. Yuvarlak hamurları ikiye katlayın ve kenarlarına bastırarak kapatın. Kızgın yağda kızartın ve süzün.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 392
favori
like
share
PaylasiM-User Tarih: 06.02.2009 17:46
Değişik Bir Yemek DEnemek Lazım Paylasim için Teşekkürler
kırık_kalp Tarih: 05.02.2009 15:07
GÜZEL TARİFİN İÇİN TEŞEKÜRLER
princessofdarkness Tarih: 28.11.2008 22:17
çok güzel bişeye benziyo
SU-PERISI Tarih: 28.11.2008 00:02
Degişik bir tarif,emegine saglık Nerqishcigim.