Malzemeler :
� 400 gr. tavuk göğüs eti
� 1/2 su bardağı dövülmüş badem
� 1/3 su bardağı dövülmüş mısır gevreği
� 1 yemek kaşığı kuru maydanoz
� Tuz, sarımsak tozu
� 3 yemek kaşığı yağsız süt
hazırlanışı:
Tavuk göğüslerini parmak kalınlığında dilimleyin. Derin bir kapta badem, mısır gevreği, tuz ve sarımsak tozunu karıştırın. Tavukları önce süte batırıp daha sonra bademli karışımın içinde yuvarlayın. Alimünyum folyo serilmiş fırın tepsisine yan yana dizin. 200 derece ısıtılmış fırında 10 dakika kadar pişirin. İçlerinin pişip pişmediğini kontrol edip fırından çıkarın. Yanında süzme yoğurt ile servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 335
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 29.11.2008 00:52
Yemedim fakat çok nefis olacagını tahmin ediyorum.