Malzemeler:
1 kg. incir
1 su b. toz şeker
kabuk tarçın
2 çorba k. sıvıyağ
1 çay b. su


Üzeri için:

Dondurma


Hazırlanışı:

İncirlerin uç kısımlarını kesin ve artu şeklinde kesin.Fırın tepsisine incirleri dizin.Üzerilerine kabuk tarçını kırın.
1 su bardağı toz şekeri incirlerin üzerine serpin.

Fırın kabını yağlı kağıt ile kapatın.Önceden ısıtılmış olan 190 derecelik fırında pişirin.İncirler fırından çıktıktan sonra servis tabağına alıp dondurma ile servis edin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 377
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 24.11.2008 13:14
Çok sevdigim bir tatlı,tarif için teşekkürler MİSS-FENER.
COCO Tarih: 23.11.2008 21:56