Malzemeler:
1 pasta keki


Kreması için:

2 su b. süt
1 çay b. toz şeker
2 çorba k. un
1 çorba k. nişasta
2 havuç


Şantisi için:

1 poşet toz şanti
1 su b. süt

Süslemek için:

1 kase minik havuç
toz şeker
su
pirinç yeşil fıstık



Hazırlanışı:

Kreması için tencereye 2 su bardağı sütü alın.Üzerine 1 çay bardağı toz şeker,2 çorba kaşığı un,1 çorba kaşığı nişasta
ilave edin.Kremayı sürekli karıştırarak pişirin.2 adet havucu haşlayın.Haşlanan havuçları püre kıvamına getirin.Püre kıvamına gelen havuçları kremanın içine ilave edin ve karıştırın.Şantisi için bir kapta poşet toz şanti ve 1 su bardağı sütü miksrele çırpın.

Kremanın içine 1 çorba kaşığı şanti ilave edip kremayı karıştrın.pasta tabanını zemini sarvis tabağına alın.Üzerine maamelat sürün ve ıslatın.Üzerine kremayı ilave edin.Diğer pasta tabını üsste yerleştirin.Pastayı şanti ile kaplayın.Pastanın kenarlarına pirinç yeşil fıstık serpin.Pastanın üzerine minik havuç az şakerli az su ile pişirn ile süsleyin.
Pastanın üzerine pişen minik havuçları dizin.Üzerine bütün ceviz ve pirinç yeşil fıstık ile süsleyin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1316
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 24.11.2008 14:06
Emegine saglık arkadaşım.