Malzemeler:
2,5 su b. pirinç
1 çorba k. tereyağı
1 çorba k. dolmalık fıstık
1 çorba k. kuş üzümü
1 havuç
1 su b. kestane
tavuk suyu
sıvıyağ
tuz, su


Hazırlanışı:

İlk olarak havucu küp olarak kesin.Tencereye tereyağını alın.Üzerine dolmalık fıstıkları ilave edin.Dolmalık fıstığı avurun.Daha sonra küp kesilmiş olanhavucu ilave edin.Kavurmaya devam edin.Daha sonra üzerine 2.5 su bardağı pirinci ilave edin ve kavurmaya devam edin.

Kavrulmuş olan pirincin üzerine 1 çorba kaşığı kuş üzümü ilave edin.Üzerine küp kesilmiş olan kestaneyi ilave din.Pilavın üzerine 1 su badağı tavuk suyu ilave edin.Tavuk suyunun üzerine sıcak su ilave edip pilavı pişirin.Pilavı pişirdikten sonra servis tabağına alın.Kestane ile servis edin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 495
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 02.12.2008 00:14
Tarif için saol arkadaşım çok sevdigim bir pilav.