Kestaneli Pilav

Son güncelleme: 01.12.2008 23:14
  • Malzemeler:
    2,5 su b. pirinç
    1 çorba k. tereyağı
    1 çorba k. dolmalık fıstık
    1 çorba k. kuş üzümü
    1 havuç
    1 su b. kestane
    tavuk suyu
    sıvıyağ
    tuz, su


    Hazırlanışı:

    İlk olarak havucu küp olarak kesin.Tencereye tereyağını alın.Üzerine dolmalık fıstıkları ilave edin.Dolmalık fıstığı avurun.Daha sonra küp kesilmiş olanhavucu ilave edin.Kavurmaya devam edin.Daha sonra üzerine 2.5 su bardağı pirinci ilave edin ve kavurmaya devam edin.

    Kavrulmuş olan pirincin üzerine 1 çorba kaşığı kuş üzümü ilave edin.Üzerine küp kesilmiş olan kestaneyi ilave din.Pilavın üzerine 1 su badağı tavuk suyu ilave edin.Tavuk suyunun üzerine sıcak su ilave edip pilavı pişirin.Pilavı pişirdikten sonra servis tabağına alın.Kestane ile servis edin.
#22.11.2008 23:45 0 0 0
  • Tarif için saol arkadaşım çok sevdigim bir pilav.
#01.12.2008 23:14 0 0 0