Malzemeler:
1 p. kızarmış ekmek


Islatmak için:

1 su b. pekmez
2 su b.su


Muhallebisi için:

4 su b. süt
2 silme çorba k.un
1 çorba k. nişasta
1 p. vanilya
1 su b. toz şeker
1 paket toz şanti
1,5 su b. süt


Hazırlanışı:

1 paket kızarmış ekmeği fırın kabına dizin.Kızarmış ekmeği ıslatmak için tavaya 1 su bardağı pekmezi alın.Pekmezin üzerine 2 su bardağı sıcak su ilave edin birlikte kaynatın.Fırın kabına dizilmiş olan kıazrmış ekmeklerin üzerine sıcak olarak pekmezli suyu ilave edip ekmekleri ıslatın.Şantisi için bir kapta 1 paket toz şanti ile 1.5 su bardağı sütü çırpın.
Muhallabbesi için tencereye 4 su sütü alın.Sütün üzerine 2 çorba kaşığı silme unu ilave edin.Üzerine 1 çorba kaşığı nişsata 1 paket vanilya,1 su bardağı toz şeker ilave edin.Muhallebiyi sürekli karıştırarak pişirin.

Şantiden 1 çorba kaşığı alıp kremanın içine ilave edip karıştırın.Kızarmış ekmeklerin üzerine muhallabeyui ilave edin.Muhallebi soğuduktan sonra üzerine şanti sürün.Üzerine nar tanesi ilave edin.Nar yağdı tatllısını soğduktan sonra servis edin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 427
favori
like
share
CANÖZÜM Tarih: 30.11.2008 01:59
çoook güzel görünüyo
adeta görüntü şov
harika
emeğine sağlık
KaRaKıZ Tarih: 28.11.2008 09:39
Emegine saglık teşekrler ablam
Spider1980 Tarih: 28.11.2008 09:21
Oktay ustanin yemekleri varmi?
refik Tarih: 24.11.2008 17:16
tariflerin için teşekkürler
SU-PERISI Tarih: 24.11.2008 13:15
Emegine saglık MİSS-FENER.