Kavunlu Jöle




Kavunlu Jöle (4 Kişilik) tarif tarifi Malzemeler
1 Adet Orta Boy Kavun
1 Paket Meyve Jölesi
2 Adet Nektar
2 Adet Orta Boy Armut
3/4 Sy Bardağı Vişne
4-5 Adet Mürdüm Eriği


Yemeğin Tarifi
Kavunun içini bir kaşık yardımıyle çıkarın. Jöleyi paketin üzerindeki tarifteki gibi hazırlayın. Kavunun içinden çıkardığınız parçaları blendırdan geçirin. Jölenin içine ekleyin.
Nektarları, armutları ve erikleri küçük küçük parçalar halinde doğrayın. Vişne tanelerinin çekirdeklerini çıkarın.
Meyveleri kavunlu jöleyle karıştırın. Kavunun içine doldurun. Buzdolabında soğuttuktan sonra servis yapın.


Afiyet Olsun

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 388
favori
like
share
refik Tarih: 24.11.2008 17:11
tariflerin için ellerine sağlık coco
COCO Tarih: 24.11.2008 14:00
Sag olasin güzelim.
SU-PERISI Tarih: 24.11.2008 13:19
Çok güzel görünüyor tadıda nefis olur herhalde.