Güllü

Son güncelleme: 14.02.2009 15:52
  • Güllü
    noimage

    Malzemeler
    2 cl Truva Kanyak
    2 cl gül likörü
    2 cl vişne suyu
    10 cl soda
    Süslemek için: Limon

    Yemegin Yapilisi
    Truva kanyak, gül likörü, vişne suyu ve sodayı karıştırma kabına alın. İyice karıştırdıktan sonra uzun highball bardağına dökün. Limonla süsleyip, servis yapın.
    AFIYET OLSUN...
#28.11.2008 22:26 0 0 0
  • Emegine saglık abi.
#29.11.2008 00:05 0 0 0
  • Sende sag ol iyilik melegi.
#03.02.2009 21:41 0 0 0
  • Paylasim İçin Teşekkür Ellerine Sağlık
#06.02.2009 17:06 0 0 0
  • Rica ederim.
#09.02.2009 16:15 0 0 0
  • tşkler
#13.02.2009 20:44 0 0 0
  • Rica ederim.
#14.02.2009 15:52 0 0 0