Malzeme:
2 adet kuzu incik
3 su b.bulgur
1 soğan
1 çorba k.tereyağı
1 çorba k.salça
2 domates
2 biber
2 diş sarımsak
sıvı yağ
tuz
karabiber

Hazırlanışı:

Önce kuzu incikleri düdüklüde haşlayıp kemiklerinden ayırın. Diğer tarafta soğan, sarımsağı sıvı yağda soteleyin. 1 biber ve domatesi küp doğrayarak ilave edin. Üzerine bulguru koyup kavurun. Üzerine et suyu ilave edin.

Etin kemiklerini de içine ekleyin. Suyunu çekince üzerine kalan biber ve domatesi halka, halka doğrayın. Ayırdığınız etleri ve bir çorba kaşığı tereyağını ilave ederek fırında etleri kızarana kadar pişirin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 390
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 29.11.2008 00:48
Yanında birde ayran olursa harika olur,paylaşımın için teşekkürler MİSS-FENER.