Pantech Matrix

Son güncelleme: 29.11.2008 01:17
  • Pantech Wireless çift yöne kayar kapaklı yeni modeli 3G Pantech Matrix cep telefonunu duyurdu. AT&T'nin hızlı mobil mesajlaşma özelliği sunan ürün serisinin yeni üyesi olan Pantech Matrix cep telefonu eksiksiz QWERTY tuşlu klavyeye ve çift yöne kayar kapaklı yapıya sahip.

    noimage

    Pantech Matrix telefon özellikleri

    Metin mesajlaşma ve e-posta uygulamaları cep telefonu sahiplerinin kullanım alışkanlıklarını her geçen gün değiştirirken Pantech Matrix modeli de konuşmayı parmaklarıyla yapan kullanıcıların beklentilerini cevaplıyor. İki ayrı tuş takımına sahip olan Pantech Matrix eğlence ve mesajlaşma opsiyonlarını bir arada sunuyor. Kullanıcılar telefonun sağladığı özellikler sayesinde internette dolaşabiliyor, AGPS ile yönlerini tayin edebiliyor ve telefonun renkli geniş ekranı üzerinden ekranı yatay veya dikey kullanarak IM ve e-posta aracılığıyla arkadaşlarıyla sohbet edebiliyorlar.

    AT&T yetkililerinden Carlton Hill'in ürünle ilgil açıklaması şöyle: "Çoğu kullanıcımız açısından mesajlaşma öncelikli iletişim tercihi haline gelmiş durumda. Pİantech Matrix cep telefonu modelimiz iki tuş takımı ve üç farklı renk seçeneğiyle bu kullanıcılara tam olarak istedikleri şeyi veriyor."

    Pantech Wireless Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Patrick Beattie'nin görüşleri şöyle: "Çift kayar kapaklı cep telefonlarımız son derece popüler hale gelmiş durumda ve Pantech Matrix modelimiz sadeleştirilmiş kullanım özellikleriyle daha müşteri odaklı mesajlaşma ve eğlence arayışında olan kullanıcıların beklentilerine cevap veren bir ürün."
#29.11.2008 01:17 0 0 0